tiistai 10. tammikuuta 2012

JiiPee-lehti siirtyy verkkojulkaisuksi Jiipeenettiin

Tyttöjen ja poikien JiiPee-lehti siirtyy verkkojulkaisuksi jiipeenetti.fi-sivustolle. Joka Poika -nimelläkin tunnettu JiiPee-lehti ehti ilmestyä 74 vuotta printtilehtenä.

- Jiipeenetistä on tehty 9 - 13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma paikka. Sivustoa tehdään yhdessä lukijoiden, Jiipeenetin 50 oman reportterin ja avustajien kanssa, kertoo päätoimittaja, PTK:n koulutussihteeri Juha Kinanen.

Sivustolle voivat lukijat ja kerhot lähettää omia juttuja, kuvia, videoita ja piirroksia. Siellä voi myös osallistua kilpailuihin, lukea kiinnostavia juttuja tai keskustella toisten tyttöjen ja poikien kanssa. Seurakunnat voivat perustaa sinne omia kerhoja tai seurakunnan omat varhaisnuorisotyön sivut.

- Jiipeenetti on holistiselta ja kristilliseltä arvopohjalta toimitettu sivusto tytöille ja pojille. Sivusto tarjoaa myös tiedollisesti ja taidollisesti aktivoivaa, monipuolisesti kehittävää ja maailmankuvaa avartavaa lukemista ja tekemistä tytöille ja pojille, sanoo Juha Kinanen.

Sivustolta löytyy myös paljon muun muassa vinkkejä leikkeihin, tekemiseen ja askarteluun niin ohjaajille, opettajille kuin muillekin sivustolla käyville aikuisille.

Jiipeenetti-sivustoa julkaisevat PTK - poikien ja tyttöjen keskus, Suomen Lähetysseura sekä Kirkon kasvatus ja perheasiat.

jiipeenetti.fi-sivusto on avattu tänään 10.1.2012 ev.lut. kirkon lapsi- ja nuorisotyön neuvottelupäivien yhteydessä Jyväskylässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti